Η μπακαράς ολοκληρώνει τη σειρά μαθημάτων 101

On-line να παίξει ήταν ένα ζωτικής σημασίας μέρος της παίζοντας βιομηχανίας για μια περισσότερο από δεκαετία τώρα και πρόσφατα τα εισοδήματά του έχουν υπερβεί «τον παραδοσιακό» - εισοδήματα της βιομηχανίας παιχνιδιού από περισσότερα από δύο δισεκατομμύριο δολάρια. Ήταν σαφές ότι το σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι θα έσυρε περισσότερους παίκτες από τις χερσαίες χαρτοπαικτικές λέσχες, αλλά μερικοί θα εκπλήσσονταν να μάθουν το ακόλουθο γεγονός: μια πρόσφατη μελέτη δείχνει ότι η κύρια αύξηση στα εισοδήματα της βιομηχανίας σε απευθείας σύνδεση-παιχνιδιού προέρχεται από έναν σχετικά μικρό τομέα της μπακαρά παιχνιδιών â χαρτοπαικτικών λεσχών.

Η μπακαράς είναι ένα παλαιό παιχνίδι παιχνιδιού που εξελίχθηκε από ένα κινεζικό παιχνίδι αποκαλούμενο Pai Gow αυτό το γεγονός θα εξέπλησσε τους περισσότερους παίκτες μπακαράδων δεδομένου ότι χρησιμοποιούνται για να σκεφτούν την μπακαρά ως «δυτικό» παιχνίδι παιχνιδιού, αλλά αυτό δεν ισχύει απλά. «κάνετε εννέα» στα κινέζικα είναι «Pa'i Gow», ένα παιχνίδι που παίχτηκε με τα κεραμίδια ντόμινο, τα οποία στην Κίνα θεωρήθηκαν ως κανονικές κάρτες.

Ο στόχος Pai Gow είναι παρόμοιος με το στόχο της μπακαρά, ενώ αυτή δεν είναι ικανοποιητική απόδειξη για να συνδέσει τα δύο παιχνίδια, ιστορικοί βρήκε πολλοί στοιχεία ότι Pai Gow είχε μεταναστεύσει από την Κίνα με τους εμπόρους στην Ευρώπη, όπου παίχτηκε με τις κάρτες Tarot αντί των κεραμιδιών ντόμινο. Τα περισσότερα από αυτά τα στοιχεία αλλοιώθηκαν μέχρι τους αιώνες αλλά λίγα προσωπικά ημερολόγια από το 4$ο αιώνα έριξαν το φως στο θέμα.

And so, the new research surprises most gamblers around the world, it seems that baccarat is on the rise, with more fans joining baccarat's tables in the virtual space of the Internet, if you're eager to know more about baccarat that it's time for you to move on from this introduction to baccarat to the rest of our site.